Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomeBlogBine de știutCum să atașezi o ghirlandă de perete sau geam cu ușurință și fără cuie

Cum să atașezi o ghirlandă de perete sau geam cu ușurință și fără cuie

Sărbătorile de iarnă sunt fix după colț și este timpul să ne pregătim casele pentru marea sărbătoare.
O componentă esențială a decoratului festiv este ghirlanda – fie că este vorba de o ghirlandă tradițională de brad sau de una strălucitoare cu LED-uri.
În acest articol, vom discuta despre diferitele metode prin care putem agăța o ghirlandă pe perete sau geam, fără a folosi cuie.

1. Mijloace diverse de fixare

Există diverse instrumente pe care le puteți folosi pentru a fixa ghirlanda pe perete sau pe geam:

  • Bandă adezivă – este o soluție simplă, dar nu foarte practică. Banda adezivă poate lăsa urme pe perete și poate deteriora anumite suprafețe. De asemenea, trebuie să avem în vedere și aspectul estetic – bucățile de bandă adezivă de pe perete pot strica atmosfera festivă.
  • Ace de birou – Acestea arată mai bine decât banda adezivă și lasă urme minime pe suprafață.
  • Ventuze din silicon – Acestea sunt adecvate pentru fixarea luminilor ușoare pe sticlă, ceramică sau tavan fals. Puteți găsi ventuze de diferite mărimi în magazinele de bricolaj, cu sau fără cârlige.
  • Adeziv termic – Acesta asigură o fixare solidă, dar poate lăsa urme întunecate pe pereți.
  • Organizator de cabluri cu adeziv – Acestea sunt soluția ideală pentru fixarea decorurilor și a obiectelor mai grele pe suprafețele verticale netede. Produsul este compus dintr-o bază din plastic cu adeziv detașabil și o curelușă de fixare. Acesta asigură o fixare solidă și nu lasă urme pe suprafață.

2. Cum să agăți ghirlanda pe diferite tipuri de pereți

Nimeni nu vrea să refacă tapetul sau să vopsească pereții după sărbători. Prin urmare, este important să alegem metoda corectă de fixare a ghirlandei, pentru a evita deteriorarea suprafeței. Iată câteva sugestii pentru diferite tipuri de suprafețe:

  • 2.1 Pereți Vopsiți – Pentru pereții vopsiți, este recomandat să folosiți cârligele Command sau banda adezivă, dacă vopseaua este rezistentă. Puteți crea modele frumoase cu diferite tipuri de lumini: în formă de franjuri, țurțuri, sau șiruri. Un plus pentru pereții monocromatici ar fi o ghirlandă cu becuri colorate.
  • 2.2 Pereți de Beton – Pereții de beton sunt o soluție de design modernă, adesea aleasă de proprietarii de case din suburbii.
  • La betonul dur, puteți folosi banda adezivă, adezivul termic sau cârligele Command pentru a agăța ghirlanda. Perdelele luminoase sau figurile LED, create din ghirlande, vor sublinia originalitatea pereților.
  • 2.3 Tapet de Hârtie sau Flizelină – Pentru a agăța ghirlanda pe tapetul de hârtie sau flizelină, nu ar trebui să utilizați banda adezivă, care ar putea deteriora stratul superior atunci când este îndepărtată. O opțiune bună ar fi acele de birou, care lasă doar găuri mici, abia vizibile. De asemenea, puteți folosi cârligele Command, dar trebuie să aveți grijă să nu depășiți limita de greutate specificată în instrucțiuni.
  • 2.4 Geamuri – Puteți folosi banda adezivă, ventuzele din silicon sau cârlige pentru a agăța lumini pe geam. Cea mai simplă metodă de a decora geamul este să agățiți o ghirlandă de-a lungul marginilor sale. Pentru un efect mai dramatic, puteți folosi o ghirlandă în formă de plasă, perdea sau franjuri.

3. Cum să agăți ghirlanda în formă de scris sau brad de Crăciun

Puteți folosi ghirlandele pentru a crea modele pe perete cu teme de sărbătoare. Cele mai populare și ușoare de realizat sunt bradul de Crăciun. Plasați cârligele Command pe perete în formă de zig-zag, agățați ghirlanda liniară pe cârlige și atașați ornamentele de Crăciun deasupra. Bradul de Crăciun este gata! În plus, puteți folosi cabluri LED sub formă de scris pe perete. Mai întâi, trasați contururile textului pe suprafața verticală, apoi așezați cablul de-a lungul acestora. Fiecare curbă și pliu al ghirlandei se fixează cu banda adezivă sau cu cârlige.

Concluzie

Decorarea casei pentru sărbătorile de iarnă poate fi o adevărată bucurie fără incidente neplăcute, dacă știm cum să agățăm ghirlandele în mod corect. Indiferent de suprafața pe care doriți să o decorați, există o soluție potrivită pentru dvs. Așadar, nu vă rămâne decât să vă lăsați creativitatea să zboare și să creați un decor de sărbătoare cu adevărat magic!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ați luat deja decizia potrivită?

Led* the good life begin.

+(373) 79 050 554
str. Alexandru Vlahuță 1A

© 2024 · Lumiverse.md · with 🛸 by ashadetare