Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

Despre noi

Lumiverse

este locul în care  cele mai profunde emoții se nasc din bucuria lucrurilor simple. Noi credem cu tărie că fericirea se găsește în mărunțișurile vieții, în momentele de autenticitate și în conexiunile umane.

 Povești, provocări, prietenii,
laude și impresii dar cel mai important – proiecte realizate cu succes.

Compania noastră

Valorile și principiile companiei

Compania noastră este orientată către o colaborare de lungă durată. Aceasta include responsabilitate și atenție la detalii, atât în cadrul proiectelor cât și în comunicarea cu clienții noștri. Din acest motiv am făcut o promisiune: 

Să iubim cu pasiune decorațiunile pe care le fabricăm și activitatea pe care o avem ca mai apoi să sperăm că îi va emoționa pe cei care vor alege compania noastră.

Să prezentăm prin proiectele noastre dar și lumii întregi ceea ce moldovenii știu mai bine – proiect de iluminare festivă și arhitecturală creative și calitatative.

Să ne implicăm în mediul de faceri cât mai activ pentru a transforma Republica Moldova într-o țară atractivă și cunoscută la nivel mondial.

Să creăm egalitate de gen și să promovăm acest lucru.

Să creăm egalitate de gen și să promovăm acest lucru.

Ce ne motivează să creștem

Ne dorim să devenim prima alegere în iluminatul festiv și arhitectural din Republica Moldova și România. Fiecare pas în această călătorie este o responsabilitate dificilă însă credem cu tărie. Iar atunci când crezi cu tărie în ceva atunci rezultatele nu întârzie să apară . Cu fiecare proiect pe care îl desfășurăm, ne străduim să aducem multă lumină și frumusețe în fiecare casă iar ca această promisiune să se îndeplinească i-am pus un nume LUMIVERSE – experți în iluminare festivă și arhitecturală.

Calea luminii duce spre cele mai profunde emoții!