Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomeBlogBine de știutPoate fi folosită iluminarea LED Neon Flex la exterior?

Poate fi folosită iluminarea LED Neon Flex la exterior?

Iluminarea LED Neon Flex poate fi utilizată într-o gamă diversă de aplicații, inclusiv în exterior, unde poate oferi un impuls major următorului tău eveniment sau proiect.

Este ideală pentru utilizarea în afaceri comerciale și este populară printre organizatorii de evenimente, planificatorii de nunți, companiile de producție și companiile specializate în semnalistică. De asemenea, este o sursă de lumină eficientă pentru multe aplicații de iluminat din locuințe.

Fie că plănuiești să îți reînnoiești fațada magazinului, să îmbunătățești semnalistica, să adaugi iluminat cu tensiune joasă pentru grădina ta sau evenimentul exterior, iluminarea LED Neon Flex este soluția potrivită. Este opțiunea perfectă pentru atât de multe aplicații deoarece, așa cum sugerează și numele, este incredibil de flexibilă.

În acest ghid:

 • Beneficiile iluminării LED Neon Flex
 • Banda de lumină se poate potrivi perfect pe suprafețe curbate, urmărind conturul cu ajutorul unor cleme de montaj plasate strategic. Acest lucru oferă iluminare accentuată oriunde ai nevoie, iar varietatea de culori disponibile oferă și mai multe oportunități de a fi creativ.
 • Iluminarea LED Neon Flex poate fi, de asemenea, tăiată la lungimile dorite. Este Flexneon de 24V si se taie la 5 cm, lungimea maximă a rolei este de 10 de metri, deci indiferent dacă ai nevoie de un metru sau de 10, alegerea îți aparține. La fel este Flexneon de 220V, se taie la 1m iar rola are 100m.
 • Capetele deschise ale benzii LED sunt sigilate corespunzător cu silicon și un capac la capăt atunci când sunt tăiate de pe rolă pentru a proteja de umiditate elementele. Capacele de la capăt pot fi cumpărate separat, astfel încât să poți obține numărul exact necesar pentru orice proiect pentru o flexibilitate și mai mare.
 • Indiferent de dimensiunea afișajului tău, utilizarea iluminării LED Neon Flex albă îl va face să strălucească. Puterea LED-urilor moderne produce culori mai luminoase decât luminile neon tradiționale cu gaz, oferind în același timp o mulțime de opțiuni de design.
 • Te rugăm să verifici fișele tehnice pentru profilul pe care dorești să îl folosești, deoarece poate fi necesară implicarea de putere pentru a evita scăderea tensiunii, ceea ce va face ca luminile să se atenueze cu cât sunt mai departe de sursa de alimentare.

Ce opțiuni de culoare sunt disponibile pentru iluminarea LED Neon Flex?

 

LED Neon Flex vine într-o varietate de opțiuni de culoare standard, inclusiv alb cald, care emite o nuanță de alb-gălbuie, blândă pentru ochi și creează o atmosferă confortabilă. Aceasta este banda de lumină perfectă pentru crearea unui element tranquil în grădina ta.

Albul strălucitor oferă tonuri mai albastre pentru o temperatură de culoare mai frapantă, care atrage atenția imediat. Alegerea între tonuri calde sau reci depinde în mare măsură de nevoile proiectului tău. Alte nuanțe includ albastru, roșu și verde, sau culori personalizate disponibile prin comandă specială. De asemenea, sunt disponibile opțiuni care schimbă culoarea RGB și pixeli dinamici/animație.

Capacitatea de a alege luminozitatea unei becuri, sau chiar posibilitatea de a crea un efect de lumină naturală în exterior după lăsarea întunericului, reprezintă un mare avantaj pentru clienți. Se pretează la o varietate de aplicații și a revoluționat industria iluminatului în ceea ce privește alegerea consumatorilor.

Iluminatul LED pentru uz domestic general are în mod tipic o putere de ieșire între 5W și 15W, emițând între 300 și 500 de lumeni.

Alegerea LED Neon Flex pentru iluminatul exterior este o decizie corectă.

Alegerea LED Neon Flex pentru Iluminatul Exterior

Există o serie de factori de luat în considerare atunci când planifici LED Neon Flex pentru iluminatul exterior. O considerație cheie este asigurarea că conexiunea este sigură și rezistentă la apă în timpul instalării.

Un rating IP se referă la Clasificarea de Protecție împotriva Penetrării unui produs electric. Aceasta definește eficacitatea sigilării produsului împotriva umezelii și corpurilor străine, cum ar fi murdăria. Ratingul IP al iluminatului LED determină unde poate fi folosit.

Un rating IP65 înseamnă că încapsularea este „etanșă la praf” și va fi protejată împotriva daunelor de la jeturi puternice de apă.

Este important să stabilești dacă LED Neon Flex-ul tău are un rating IP adecvat pentru utilizare în exterior și să utilizezi metodele corespunzătoare de conectare. În caz contrar, expunerea conexiunilor închise ale benzii LED la umezeală va cauza multe probleme.

Există diverse tipuri de iluminat LED Neon Flex disponibile care pot fi folosite atât în interior cât și în exterior:

De ce iluminatul cu FLEXNEON este atractiv?

 • Eficiență energetică,
 • Crează o ambianță uluitoare,
 • Culori intense și vibrante,
 • Durabilitate și Siguranță, exploatare 6-8 ani,
 • Costuri de întreținere reduse,
 • Instalare ușoară.

O idee originală este de a plasa ghirlandele LED în vaze de sticlă sau în jurul lor, iar În locul unui buchet de flori, plasează conuri de brad, crengi de ienupăr sau de brad. Astfel, veți obține niște lămpi LED unice. De asemenea, ghirlandele LED pot fi așezate pe un platou împreună cu ramuri și alte elemente decorative specifice perioadei.

LED Neon Flex reprezintă o soluție de iluminat exterior de top, oferind nu doar flexibilitate și durabilitate, dar și o paletă variată de opțiuni de personalizare. Indiferent de amploarea proiectului tău, alegerea iluminatului cu LED Neon Flex poate transforma orice spațiu exterior într-o scenă de vis, plină de culoare și lumină

Concluzie

De la originile modeste ale luminilor LED, până la inovațiile moderne ce transformă orice spațiu într-un peisaj festiv și artistic, am descoperit că aceste decorații luminoase sunt mai mult decât simple ornamente; ele sunt simboluri ale speranței, ale căldurii și ale spiritului sărbătorilor care ne aduc mai aproape de familia și de prietenii noștri.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii despre toate produsele și accesoriile noastre de înaltă calitate LED Neon Flex.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *