Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomePortfolioSpații publicePretura Botanica – Budapest

Pretura Botanica – Budapest

Despre proiect

În cadrul proiectului de iluminare festivă de Crăciun, am avut onoarea de a transforma zona de plimbare lângă centrul comercial Budapest, bulevardul Dacia într-o minunată reprezentare a spiritului sărbătorilor de iarnă dar și a tradiției noastre. Am ales să aducem în centrul atenției simbolul Pomului Vieții, care reprezintă viața, bucuria și speranța, și l-am integrat în fiecare aspect al acestui proiect festiv.

Am optat pentru utilizarea ghirlandelor cu LED-uri datorită eficienței energetice și durabilității lor, garantând astfel o iluminare adecvată și sustenabilă pentru întreaga perioadă a sărbătorilor. Datorită faptului că am utilizat conceptul Pomul Vieții, proiectul se extinde pentru toate perioadele anului și decorează zona de plimbare pe tot parcursul anului. Pe lângă iluminat, am fabricat construcții decorative rezistente la condițiile exterioare, asigurând că această zonă oraș nu doar arată bine, ci este și funcțională pentru toți cei care o vizitează.

serviciile

Acest proiect subliniază angajamentul nostru față de starea de bine a locuitorilor și a turiștilor care ne vizitează țara, oferind soluții de amenajare de înaltă calitate, realizate în conformitate cu standardele actuale și cu o atenție deosebită la detalii și funcționalitate.

Produse

importate și fabricate în totalitate de Lumiverse

Concept

elaborat de echipa Lumiverse

Instalare

realizată de echipa Lumiverse