Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomePortfolioCompaniiCasa Albinei – Centru de agrement

Casa Albinei – Centru de agrement

Despre proiect

În cadrul proiectului de iluminare festivă de Crăciun, am avut misiunea de a transforma Pensiunea La Prisaca lui Bunelul, bulevardul Dacia într-o minunată reprezentare a spiritului sărbătorilor de iarnă. Am ales să aducem în centrul aspectul natural al lemnului și culorile calde de ambianță.

Am optat pentru utilizarea ghirlandelor cu LED-uri datorită eficienței energetice și durabilității lor, garantând astfel o iluminare adecvată și sustenabilă pentru întreaga perioadă a sărbătorilor. Datorită faptului că am utilizat ghirlande profesionale de exterior, proiectul se extinde pentru toate perioadele anului și decorează întreaga pensiune pentru o atmosferă unică și primitoare. Pe lângă iluminat, am fabricat construcții decorative rezistente la condițiile exterioare și am combinat cu lumini reci pentru a reda atmosfera sărbătorilor de iarnă. 

serviciile

Acest proiect subliniază angajamentul nostru față de starea de bine a partenerului nostru dar și a turiștilor ne vizitează această locație superbă, oferind soluții de amenajare de înaltă calitate, realizate în conformitate cu standardele actuale și cu o atenție deosebită la detalii și funcționalitate.

Produse

importate și fabricate în totalitate de Lumiverse

Concept

elaborat de echipa Lumiverse

Instalare

realizată de echipa Lumiverse