Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomePortfolioSpații publicePretura Buiucani – Sensul giratoriu, Ziua Îndrăgostiților

Pretura Buiucani – Sensul giratoriu, Ziua Îndrăgostiților

Despre proiect

În cadrul proiectului de iluminare festivă 14 februarie, sensul giratoriu dinspre str. Ion Creangă și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt sa transformat în poveste. Am pus accent pe simplitate, emoție și culori de sărbătoare.

Zonele publice au nevoie de atenție deosebită atât la calitatea luminițelor cât și crearea unui echilibru vizual cu tot ce se află în jurul decorației. Datorită faptului că am utilizat ghirlande profesionale de exterior, proiectul se extinde pentru toate perioadele anului și decorează întreaga zonă pentru o atmosferă unică și primitoare. Pe lângă iluminat, am fabricat construcții decorative rezistente la condițiile exterioare și am combinat cu lumini reci pentru a reda atmosfera sărbătorii Ziua Îndrăgostiților precum este însăși denumirea orașului Chișinău. 

serviciile

Acest proiect subliniază angajamentul nostru față de starea de bine a partenerului nostru dar și a locuitorilor ce zilnic vizitează această locație superbă, oferind soluții de amenajare de înaltă calitate, realizate în conformitate cu standardele actuale și cu o atenție deosebită la detalii și funcționalitate.

Produse

importate și fabricate în totalitate de Lumiverse

Concept

elaborat de echipa Lumiverse

Instalare

realizată de echipa Lumiverse