Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomePortfolioInstituții publiceSărbători PascalePrimăria Chișinău – PMAN, Parcul central

Primăria Chișinău – PMAN, Parcul central

Despre proiect

În cadrul proiectului de iluminare festivă de Paște, centrul orașului Chișinău sa transformat în poveste de pascală pentru toți locuitorii. Bucurii și emoții de nedescris.

Zonele publice au nevoie de atenție deosebită atât la calitatea luminițelor cât și crearea unui echilibru vizual cu tot ce se află în jurul decorației. Datorită faptului că am utilizat ghirlande profesionale de exterior, proiectul se extinde pentru multe sezoane și decorează întreaga zonă pentru o atmosferă unică și primitoare. Pe lângă iluminat, am fabricat construcții decorative rezistente la condițiile exterioare și am combinat cu lumini reci pentru a reda atmosfera sărbătorilor de iarnă. Am combinat cu elementele din brandul de țară POMPUL VIEȚII fapt ce a transformat zona în una turistică și atractivă.

serviciile

Acest proiect subliniază angajamentul nostru față de starea de bine a partenerului nostru dar și a locuitorilor ce zilnic vizitează această locație superbă, oferind soluții de amenajare de înaltă calitate, realizate în conformitate cu standardele actuale și cu o atenție deosebită la detalii, funcționalitate și siguranță.

Produse

importate și fabricate în totalitate de Lumiverse

Concept

elaborat de echipa Lumiverse

Instalare

realizată de echipa Lumiverse