Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomePortfolioInstituții publicePrimăria Drochia – Centrul orașului

Primăria Drochia – Centrul orașului

Despre proiect

În cadrul proiectului de iluminare festivă de Crăciun, centrul orașului Drochia sa transformat în poveste. Am pus accent pe simplitate, emoție și culori de sărbătoare.

Orașul Drochia este un exemplu sustenabil în care decorul festiv a devenit o adevărată explozie luminoasă. An de an, prin colaborare cu primăria am suplinit decorul festiv cu decorații tot mai frumoase. Zonele publice au nevoie de atenție deosebită atât la calitatea luminițelor cât și crearea unui echilibru vizual cu tot ce se află în jurul decorației. Datorită acestui fapt am reușit să obținem o zonă plină și atractive. Am utilizat ghirlande profesionale de exterior, proiectul se extinde pentru mai multe perioade  decorează întreaga zonă pentru o atmosferă unică și primitoare. Pe lângă iluminat, am fabricat construcții decorative rezistente la condițiile exterioare și am combinat cu lumini reci pentru a reda atmosfera sărbătorilor.

serviciile

Acest proiect subliniază angajamentul nostru față de starea de bine a partenerului nostru dar și a locuitorilor ce zilnic vizitează această locație superbă, oferind soluții de amenajare de înaltă calitate, realizate în conformitate cu standardele actuale și cu o atenție deosebită la detalii și funcționalitate.

Produse

importate și fabricate în totalitate de Lumiverse

Concept

elaborat de echipa Lumiverse

Instalare

realizată de echipa Lumiverse