Ghirlande.md este acum Lumiverse.md 

  +(373) 79 333 053  str. Alexandru Vlăhuță 1A

HomeBlogBine de știutLansăm proiectul SATUL EUROPEAN

Lansăm proiectul SATUL EUROPEAN

În călătoria noastră de a aduce Europa acasă, ne dedicăm să oferim fiecărei localități din Moldova strălucirea și confortul pe care le merită. Credem cu tărie că fiecare comunitate, indiferent de mărime, are dreptul să se bucure de un mediu modern, sigur și atractiv. 

Să transformăm fiecare colț al Moldovei într-un mic paradis european, plin de viață, culori și emoție.

Fie că este vorba despre crearea unei atmosfere magice în timpul sărbătorilor prin iluminat festiv sau despre evidențierea frumuseții arhitecturale a localităților, misiunea noastră este să oferim soluții la cheie care să contribuie la prosperitatea și bunăstarea comunităților.

Adăugăm valoare fiecărei comunități

Ba mai mult, datorită faptului că suntem parte a @bmgroupbusiness ne implicăm activ și pe partea de semnalistică si vizibilitate. Suntem mândri să aducem o parte din spiritul european în Moldova, prin inovație și creativitate. Ne unim forțele cu primăriile și comunitățile, ascultăm cu atenție nevoile și visele. Ne angajăm să colaborăm îndeaproape pentru a identifica cele mai bune soluții personalizate.

3. Sticle cu luminițe

 Ne unim forțele cu primăriile și comunitățile, ascultăm cu atenție nevoile și visele. Ne angajăm să colaborăm îndeaproape pentru a identifica cele mai bune soluții personalizate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ați luat deja decizia potrivită?

Led* the good life begin.

+(373) 79 050 554
str. Alexandru Vlahuță 1A

© 2024 · Lumiverse.md · with 🛸 by ashadetare